• 20 minutes
  • Easy

Ζυμαρικά με αρακά και καρότο (κονσέρβα)

Add to favorites

........

  1. Βράζουμε τα φιογκάκια σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, περίπου 8-10 λεπτά. Στραγγίζουμε και ξαναβάζουμε στη κατσαρόλα.
  2. Σε ένα τηγάνι, ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κολοκύθι, μέχρι να μαλακώσει και να ροδίσει. Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
  3. Αφού ξεπλύνουμε και στραγγίξουμε τις κονσέρβες (αρακά-καρότο, καλαμπόκι), τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τα ζυμαρικά.
  4. Προσθέτουμε το κολοκύθι και την κρέμα τυρί και ανακατεύουμε απαλά, μέχρι να λιώσει και να πάει παντού.
  5. Σερβίρουμε σε πιάτα, τρίβουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι και απολαμβάνουμε.

........

  • 1 πακέτο φιογκάκια
  • 2 κονσέρβες αρακά και καρότο (στραγγισμένα και πλυμένα)
  • 1 κονσέρβα καλαμπόκι
  • 1 μέτριο κολοκύθι (κομμένο σε λεπτές φέτες)
  • 1 φλ. τυρί κρέμα
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι

........

0/5(0)

........