- 20 minutes
- Easy
Ζυμαρικά με αρακά και καρότο (κονσέρβα)
Add to favorites
Cooking instructions:
- Βράζουμε τα φιογκάκια σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, περίπου 8-10 λεπτά. Στραγγίζουμε και ξαναβάζουμε στη κατσαρόλα.
- Σε ένα τηγάνι, ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κολοκύθι, μέχρι να μαλακώσει και να ροδίσει. Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
- Αφού ξεπλύνουμε και στραγγίξουμε τις κονσέρβες (αρακά-καρότο, καλαμπόκι), τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τα ζυμαρικά.
- Προσθέτουμε το κολοκύθι και την κρέμα τυρί και ανακατεύουμε απαλά, μέχρι να λιώσει και να πάει παντού.
- Σερβίρουμε σε πιάτα, τρίβουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι και απολαμβάνουμε.
What you will need:
- 1 πακέτο φιογκάκια
- 2 κονσέρβες αρακά και καρότο (στραγγισμένα και πλυμένα)
- 1 κονσέρβα καλαμπόκι
- 1 μέτριο κολοκύθι (κομμένο σε λεπτές φέτες)
- 1 φλ. τυρί κρέμα
- Λίγο ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι