• 20 minutes
  • Easy

Γιαουρτογλυκό με Πτι-Μπερ Παπαδοπούλου στο ταψί

Add to favorites

........

  1. Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να βράσει η κρέμα.
  2. Απλώνουμε τα μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ σε ένα ταψί (26x34εκ).
  3. Aπλώνουμε πάνω τους την κρέμα γιαουρτιού και την στρώνουμε ομοιογενώς.
  4. Σπάμε τα υπόλοιπα μπισκότα και γαρνίρουμε την κρέμα. Τοποθετούμε το ταψί στο ψυγείο.
  5. Αφού παγώσει, το κόβουμε σε μερίδες και σερβίρουμε είτε σκέτο είτε με ποικιλία μαρμελάδων.

........

  • 1 πακέτο ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
  • 500γρ στραγγάτο γιαούρτι 7% λιπαρά
  • 250ml πλήρες φρέσκο γάλα (1 κούπα)
  • 100γρ ζάχαρη (7 κουταλιές της σούπας)
  • 50γρ κορν φλάουρ (5 κουταλιές της σούπας)

........

0/5(0)

........