- 20 minutes
- Easy
Γιαουρτογλυκό με Πτι-Μπερ Παπαδοπούλου στο ταψί
Add to favorites
........
- Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να βράσει η κρέμα.
- Απλώνουμε τα μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ σε ένα ταψί (26x34εκ).
- Aπλώνουμε πάνω τους την κρέμα γιαουρτιού και την στρώνουμε ομοιογενώς.
- Σπάμε τα υπόλοιπα μπισκότα και γαρνίρουμε την κρέμα. Τοποθετούμε το ταψί στο ψυγείο.
- Αφού παγώσει, το κόβουμε σε μερίδες και σερβίρουμε είτε σκέτο είτε με ποικιλία μαρμελάδων.
........
- 1 πακέτο ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
- 500γρ στραγγάτο γιαούρτι 7% λιπαρά
- 250ml πλήρες φρέσκο γάλα (1 κούπα)
- 100γρ ζάχαρη (7 κουταλιές της σούπας)
- 50γρ κορν φλάουρ (5 κουταλιές της σούπας)