• 1 hour and 10 minutes
  • Average

Φιογκάκια με Σάλτσα Γκορκοντζόλα και Τομάτα

Add to favorites

Cooking instructions:

  1. Βράζουμε τα φιογκάκια με τον <<Σπιτικό>> Ζωμό Βοδινού σε μια κατσαρόλα, στραγγίζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
  2. Βάζουμε το Pummaro σε μια κατσαρόλα με 100γρ. Νέα Φυτίνη, το αφήνουμε να βράσει για 20 λεπτά περίπου, βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τα τυριά, το γάλα, αλάτι και πιπέρι ανακατεύοντας.
  3. Κατόπιν προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα φιογκάκια, ανακατεύουμε το μείγμα, αδειάζουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος, περιχύνουμε με την υπόλοιπη Νέα Φυτίνη και ψήνουμε τα φιογκάκια με τη ροζ σάλτσα τους για 15-20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C.

What you will need:

  • 400γρ. Φιογκάκια
  • 1 φλ. τριμμένη γκοργκοντζόλα
  • 11/2 φλ. τριμμένη κεφαλογραβιέρα
  • 1 φλ. τριμμένο κίτρινο τυρί τύπου Ολλανδίας
  • 11/2 φλ. τριμμένη μοτσαρέλα ή χαλούμι
  • 11/2 φλ. γάλα
  • 11/2 φλ. Pummaro Ψιλοκομμένο
  • 1 Knorr <<Σπιτικό>> Ζωμό Βοδινού
  • 200γρ. Νέα Φυτίνη
  • αλάτι και πιπέρι

Extra Tips

  • Εναλλακτικά, αντί για γκοργκοντζόλα χρησιμοποιήστε μπλε τυρί Δανίας ή γαλλικό ροφκόρ.

Reviews

0/5(0)

No reviews found