• 30 minutes
  • Easy

Δίχρωμα μπισκότα

Add to favorites

........

  • Προθερμαίνετε το φούρνο στους 170°C.
  • Για να κάνετε τη ζύμη, ανακατεύετε το αλεύρι, το Βιτάμ, τo αυγό, τη ζάχαρη άχνη και τη βανιλέτα.
  • Χωρίζετε τη ζύμη σε δύο κομμάτια. Προσθέστε το κακάο σε ένα μόνο από αυτά. Φτιάξτε τα μπισκότα πλάθοντας σε μπαλίτσα ένα κομμάτι σοκολατένιας και ένα κομμάτι λευκής ζύμης.
  • Βάλτε τα σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήστε για περίπου 15 λεπτά.

........

  • 200γρ. Βιτάμ Κλασικό
  • 1 αυγό
  • 100γρ. ζάχαρη άχνη
  • 1 φακελάκι βανιλέτα
  • 500γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 20γρ. κακάο κοσκινισμένο

........

0/5(0)

........