- 30 minutes
- Easy
Δίχρωμα μπισκότα
Add to favorites
........
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 170°C.
- Για να κάνετε τη ζύμη, ανακατεύετε το αλεύρι, το Βιτάμ, τo αυγό, τη ζάχαρη άχνη και τη βανιλέτα.
- Χωρίζετε τη ζύμη σε δύο κομμάτια. Προσθέστε το κακάο σε ένα μόνο από αυτά. Φτιάξτε τα μπισκότα πλάθοντας σε μπαλίτσα ένα κομμάτι σοκολατένιας και ένα κομμάτι λευκής ζύμης.
- Βάλτε τα σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήστε για περίπου 15 λεπτά.
........
- 200γρ. Βιτάμ Κλασικό
- 1 αυγό
- 100γρ. ζάχαρη άχνη
- 1 φακελάκι βανιλέτα
- 500γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 20γρ. κακάο κοσκινισμένο