Ανοίγουμε τη ζύμη για πίτσα και τη στρώνουμε σε λαδωμένο ταψί. Αλείφουμε με σάλτσα ντομάτας ή κέτσαπ και προσθέτουμε τα υλικά της επιλογής μας.
Στρώνουμε τις φέτες ζαμπόν, το μπέικον, τα μανιτάρια, τις πιπεριές και προς το τέλος το τριμμένο τυρί.
Συνεχίζουμε με τις ντομάτες σε ροδέλες, αλατίζουμε και προσθέτουμε το σουτζούκι σε φέτες (το βάζουμε στο τέλος για να ψηθεί καλά).
Πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25-30 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί και να πάρει ωραίο χρώμα η πίτσα.
........
1 πακέτο ζύμη για πίτσα
1/2 κιλό γκούντα (τριμμένο)
15 φέτες μπέικον
15 φέτες ζαμπόν
10 φέτες σουτζούκι
1 κονσέρβα μανιτάρια
1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε ροδέλες
2 ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
Αλάτι και πιπέρι
Λίγο λάδι
Λίγο κέτσαπ
Ρίγανη
........
3/5(1)
Δήμητρα Μ.
Καλή η συνταγή αλλά εγώ φτιάχνω την δικιά μου ζύμη και βάζω ότι έχω στο ψυγείο.Προτείνω στην βάση της πίτσας να βάλετε πελτέ τομάτας με ρίγανη και λίγο βασιλικό.Καλή απόλαυση!