ΚΥΡΙΑΚΗ ΙΣΑΑΚΙΔΟΥ
Το καλύτερο γάλα, γιαούρτι, πεντακάθαρα
(1)
(0)
Μια μερίδα στραγγισμένο γιαούρτι Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής παράγεται από τριπλάσια ποσότητα γάλακτος, που περιέχει ένα κανονικό κεσεδάκι γιαούρτι, προσφέροντας ένα στραγγισμένο γιαούρτι με βελούδινη υφή, κρεμώδες και πλούσιο σε πρωτεΐνες.
•100% χειροποίητο προϊόν
•μοναδική παραδοσιακή τεχνική παραγωγής γιαουρτιού με απόλυτα φυσική στράγγιση
•μοναδική υφή
•ιδιαίτερα κρεμώδες
•δεν περιέχει συντηρητικά - ορμόνες
•χωρίς προσθήκη κρέμας
•χωρίς πηκτίνη
•χωρίς προσθήκη γλυκαντικών ουσιών
Αγελαδινό γάλα και καλλιέργεια γιαούρτης.
Οι αλλεργιογόνοι παράγοντες επισημαίνονται με έντονoυς χαρακτήρες
Ανά 100 g | |
---|---|
Ενέργεια | 389kJ /93kcal |
Λιπαρά | 5,0 g |
κορεσμένα | 3,6 g |
Υδατάνθρακες | 3,0 g |
σάκχαρα | 3,0 g |
Πρωτεϊνες | 9,4 g |
Αλάτι | 0,10 g |